internet sim only combineren

Combineer Sim Only met een alles-in-1 pakket

Maak jij gebruik van een sim only abonnement? Sim only heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo zijn de abonnementskosten laag, is het maandelijks opzegbaar, en is het ontzettend flexibel. Je hoeft niet verplicht over te stappen naar dure telefoons, maar kunt het gewoon gebruiken met jouw oude & vertrouwde smartphone. Maar wist je dat je nog meer voordeel uit een sim only abonnement kunt halen wanneer je het combineert met een alles-in-1 pakket van KPN of VodafoneZiggo? In deze blog van allesin1prijzen.nl lees je er meer over.

Het voordeel van een alles-in-1 abonnement

Veel Nederlanders sluiten hun internet, TV en vaste telefonie af bij een provider. Dit noemen we een alles-in-1 of 3-in-1 pakket. Je krijgt een korting op het pakket omdat je alle diensten bij dezelfde aanbieder afneemt. En daar wordt je dus voor beloond. Maar wat we steeds meer zien zijn de 4-in-1 pakketten. Dit noemen we ook wel een quad play pakket. Naast je internet, televisie en bellen voeg je dan nog een onderdeel toe: je mobiele abonnement.

Quad play, ook met je sim only abonnement

Wat veel mensen niet weten is dat je ook sim only abonnementen kunt toevoegen aan een zogeheten quad play abonnement. Hoe dit werkt? Hieronder lees je meer info over de mogelijkheden bij KPN en VodafoneZiggo:

KPN en Simyo

Heb jij een sim only abonnement lopen bij Simyo? En heb jij een internetabonnement bij KPN? Dan profiteer je van gratis extra’s. Door KPN te combineren met Simyo heb je recht op dubbel plezier en dubbele bundels. Je ontvangt het dubbele aantal SMS’jes en dubbele data!

Sim Only abonnementen bij VodafoneZiggo

Combineer jij internet van Ziggo met Vodafone? Dan krijg je non-stop extra’s. Kies je voor het sim only pakket “Start M”, “Start L” of “Red Essential”? Dan heb je recht op dubbele data, een extra tv-pakket en het veilig online pakket. Dat is toch mooi meegenomen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.