internet tv mobiel deals

De beste TV, internet & mobiel deals

We willen allemaal, altijd de beste deal. Wat we ook aanschaffen, we denken dat we de beste deal te pakken hebben. Of dit echt zo is, is een ander verhaal ervan uitgaande dat je je werk goed hebt gedaan en de beste deal hebt gevonden.

Ten eerste is het een vrij logisch gevolg dat wij als hardwerkende Nederlanders de laagste prijs willen betalen voor hetgeen dat we kopen. Daarnaast is er een gigantische korting cultuur ontstaan waardoor we altijd maar aanbiedingen, kortingen en de beste deals voorgeschoteld krijgen.

Gezonde concurrentie, of marktverzadiging?

Laten we eerlijk zijn, bedrijven moeten wel. Ten eerste is er zoveel vraag naar producten zoals abonnementen voor TV, internet en mobiele telefonie en alles in een abonnementen. Dat er veel aanbieders zijn die maar al te graag hun diensten aan je willen verkopen. Omdat er zoveel aanbod is, moeten aanbieders van deze abonnementen met elkaar concurreren en zeggen ze allemaal de beste deal te hebben.

Kortom, er zijn zoveel aanbiedingen en kortingen te krijgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En dat zelfs een aanbieding op je internet en televisie abonnement nog duur kan uitpakken.

De beste deals voor abonnementen

Hierdoor is de vraag naar heldere informatie over deze aanbiedingen ontstaan. En zijn er tal van vergelijkingswebsites zoals die van ons voor sim only abonnementen ontstaan die allen de juiste informatie op het gebied van internet, tv en mobiele telefonie abonnementen proberen te geven.

Maar zelfs als je op deze manier denkt de beste deal te kunnen vinden. Dan is het nog een zware klus. Vergelijkingswebsites zijn leuk, maar lang niet altijd even praktisch omdat er zoveel zijn. Je wilt tenslotte korting op je internet abonnement en hiervoor de laagste prijs betalen.

Kortingscode websites, te plek om heen te gaan!

Veel slimmer is om in plaats van een vergelijkingswebsite een kortingscode website te raadplegen of er een korting is op het abonnement dat je wilt aanschaffen. Deze websites categoriseren namelijk alles en sorteren de kortingen op merk, en soort aanbiedingen.

Zo kun je bij de grootste kortingscode website van Nederland ‘Bespaardeals’ hier op één pagina alle kortingen en aanbiedingen op het gebied van televisie, internet en mobiele telefonie vinden. https://bespaardeals.nl/mobiel-internet-tv

Het doel van deze websites is om jou te voorzien van de meest recente en hoogste kortingen die je kunt krijgen. Elke dag speurt het team dat achter de website zit weer het internet af, opzoek naar de beste deals.

Onderscheidt het doel van het te behalen resultaat

Daarom luidt ons advies ook voor kortingen ga je naar kortingswebsites. En voor informatie over bepaalde producten en om deze met elkaar te vergelijken ga je naar vergelijkingswebsites. Zo onderscheidt je het doel en het te behalen resultaat van elkaar, en wordt het vinden van de beste deal voor je nieuwe telefoon abonnement een stuk leuker en makkelijker.

Teveel aanbieders, de manier van winkelen is veranderd

Zoals eerder vermeld zijn er teveel aanbieders. Welk product of dienst je ook zoekt, er is gigantisch veel aanbod. Het probleem met het internet is, dat iedereen erop zit. Vroeger wanneer je bijvoorbeeld een nieuw mobiel abonnement ging afsluiten, dan ging je naar het winkelcentrum waar 1, 2 of misschien 3 verschillende telefoonwinkels zaten.

Je liep bij alle 3 langs om de prijzen van een bepaald toestel met abonnement te vergelijken om vervolgens de beste aanbieding aan te schaffen.

Tegenwoordig kopen we alles online. Juist omdat er meer keuze is en je vaak betere deals kunt krijgen. Het nadeel is dat eenmaal op het internet het niet meer beperkt is tot die maximaal 3 winkels zoals in het winkelcentrum.

Teveel van hetzelfde, maar met een andere prijsstelling

Op het internet zijn veel meer aanbieders die allemaal hetzelfde verkopen, maar dan wel met allemaal een andere prijs. Wil je echt alle aanbieders langs om de prijzen met elkaar te vergelijken, dan ben je wel een paar uur zoet. Het is niet te doen op deze manier.

Daarom raad ik je aan om onze tip voor het gebruik van kortingscode website en sites die alle aanbiedingen vermelden te raadplegen. Omdat hun missie het bijhouden van alle acties is. Kun je er wel zeker van zijn, dat wanneer er geen korting voor jouw product op staat, deze er ook echt niet is op dat moment. Dit scheelt je een hoop tijd en internet frustratie.

Eerst bellen voordat je overstapt naar een andere provider

De laatste tip die ik je wil meegeven voor het aanschaffen van een nieuw abonnement voor TV, internet of bellen, of een alles in-een pakket. Is dat je altijd eerst je huidige provider moet bellen. Grote kans dat je al een abonnement hebt. En afhankelijk van de reden waarom je wilt overstappen. Wanneer dit de prijs en of de opties zijn. Dan kun je dit eerst kenbaar maken aan je provider.

Ze zien je namelijk niet graag gaan als klant, en wanneer je aangeeft dat de reden hiervoor de lagere prijs bij de concurrent is. Dan kunnen ze je vaak een tegen en beter voorstel doen. Hiermee houden ze jou als klant en blijft jij ook tevreden.

Deze methode werkt zeer goed. Ook wanneer je bijvoorbeeld kort nadat je een abonnement hebt afgesloten er een nieuwe aanbieding is. Dan kun je met ze bellen om te vragen of je nog recht hebt op de aanbieding en dat je je in de maling genomen voelt, dat ze dit niet eerder kenbaar hebben gemaakt aan je tijdens de verkoop van je huidige abonnement. Grote kans dat ze je alsnog compenseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.