motorola portofoon

Een kijkje in het assortiment van Motorola

Denk je aan communicatiemiddelen, dan denk je aan het merk Motorola. Motorola houdt zich namelijk al sinds 1928 bezig met het maken van verschillende communicatiemiddelen. Eerst richtte het bedrijf zich nog op mobiele telefoons, maar dit veranderde gedurende jaren naar portofoons en walkie talkies. Deze verandering heeft ervoor gezorgd dat Motorola nu een specialist is in de productie van portofoons.

Portofoons voor de zakelijke gebruiker

Moet je een portofoon gebruiken voor je werk in de beveiliging of voor in een winkel? Dan kun je goed terecht bij Motorola. Het merk biedt namelijk kwalitatief goede portofoons voor in het zakelijke leven aan. Deze Motorola portofoons beschikken over een groot bereik en een zeer hoge audiokwaliteit. Maar je kunt ook gewoon meerdere kanalen gebruiken met de producten van Motorola. Dit maakt de Motorola portofoon ideaal voor de communicatie tussen beveiligers en tussen verschillende afdelingen binnen een bedrijf.

Let er wel op dat je voor verschillende Motorola portofoons een vergunning aan moet vragen. Voor meer informatie hierover kun je kijken op de website van de Nederlandse overheid.

Walkie talkies

Maar Motorola biedt niet alleen portofoons voor de zakelijke gebruiker aan, maar ook verschillende walkie talkies voor de particulier. Deze walkie talkies kun je gebruiken voor tijdens een wandel- of fietstocht. Maar ook als communicatie tussen jou en de kinderen als zij nog geen mobiele telefoon hebben. Veel van de Motorola walkie talkies worden in een set van twee aangeboden. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want voor een kwalitatief goede set betaal je maar 80 euro. Voor het gebruik van walkie talkies hoef je in ieder geval geen vergunning aan te vragen. Je haalt ze uit de doos en dan kun je ze direct gebruiken.

Verschillende producten

Omdat Motorola veel verschillende producten heeft, hebben wij een aantal bekende producten van het merk voor je op een rijtje gezet.

 

  • Mini portofoon met headset

 

Deze portofoon is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de retail en in de horeca. Het is een klein dingetje en dat maakt hem zo handig mee te nemen. Met een druk op de knop kan je iets inspreken en vervolgens hoor je het antwoord door de headset.

 

  • Waterdichte en drijvende portofoon

 

Doe jij veel activiteiten in de natuur? Of misschien doe je wel aan watersport? Deze portofoon is daar perfect voor. Het is een waterdicht en drijvend model. Als de portofoon in het water valt, gaat de ingebouwde zaklamp automatisch aan zodat je deze makkelijk kunt terugvinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.