maandelijks opzegbaar sim only

Ervaar complete flexibiliteit met een maandelijks opzegbaar sim only contract

Een sim only contract houdt in dat je in plaats van een abonnement voor een jaar of twee, met een nieuw toestel, alleen een nieuwe sim kaart aanschaft. Deze sim kaart kan in elke (sim-lock vrije) telefoon, en je kunt bellen, sms-en en Internetten zoals je gewend bent, maar dan voor aanzienlijk lagere kosten. Klinkt je dat goed in de oren? Ga dan op zoek naar de beste sim only oplossing. Er zijn namelijk verschillende aanbieders op de markt, die elkaar beconcurreren met hele gunstige prijzen tot gevolg. En met een maandelijks opzegbaar sim only contract heb je optimale flexibiliteit en heb je zelf in de hand wanneer je wilt opzeggen.

Nooit meer vast een langdurig, prijzig abonnement!

Met een sim only oplossing zit je nooit meer ongewenst vast aan een langdurig abonnement, tegen hoge kosten. Vaak zijn er deals te maken waarbij een nieuwe telefoon onderdeel is van de afspraken, maar die betaal je altijd terug in de maandelijkse prijs. Een ‘gratis’ toestel is nooit echt gratis, want de prijs wordt gewoon uitgesmeerd over de looptijd van je abonnement en maandelijks bij de abonnementsprijs opgeteld. Maar heb je echt elk jaar of elke twee jaar een nieuw toestel nodig? Of doet die vorige telefoon het eigenlijk prima en ben je dik tevreden? De meeste toestellen kunnen prima nog een tijdje mee, na de abonnementsperiode.

Is dat laatste het geval, dan is sim only de beste oplossing voor je! Zeker ook als je daarnaast houdt van flexibiliteit, onafhankelijkheid en lage maandelijkse kosten. De maandprijzen voor een maandelijks opzegbaar sim only contract liggen aanzienlijk lager dan de gemiddelde abonnementsprijzen voor een abonnement van één of twee jaar. En ook met sim only heb je de keuze uit diverse mogelijkheden ten aanzien van het gewenste aantal belminuten, sms-jes en MB’s. En kom je na een paar maanden er achter dat je toch te veel hebt van het één, en te weinig van het ander, dan zeg je je contract op en kies je voor de volgende maand een nieuwe, beter passende, oplossing. De ultieme flexibiliteit met je maandelijks opzegbare sim only.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.