refurbished iphone 7

iPhone 7 refurbished: vertrouwd, sterk, mooi, betaalbaar

Fijn dat er nu een echte iPhone te krijgen is die mooi, sterk, handzaam is en zeer betaalbaar, de iPhone7 refurbished. Er is gelukkig veel aanbod van mooie iPhones van dit type. Afmetingen: 138.3 x 67.1 x 7.1. Kleuren: zilver, grijs, goud, zwart mat en glanzend. Vanaf 32 GB.

 

Geschiedenis iPhone 2007-2016

In september2016 kwam de iPhone 7 op de markt. Dat was 9 jaar nadat de eerste iPhone op de markt kwam. Bij het uitkomen van de iPhone7 werd daarom aandacht geschonken aan de geschiedenis van iPhone, inmiddels bijna 10 jaar. In september 2007 kondigde Steve Jobs de eerste iPhone aan, toen een hele sensatie. Met dit kleine, platte mobieltje kon je van alles: bellen, surfen, gamen, schrijven, kijken en luisteren. Dit gecombineerde toestel werd de iPhone.

 

Zelfde van buiten, beter van binnen

De eerste iPhone leek van buiten enorm veel op alle latere iPhones, ook de iPhone 7.  Ze hebben altijd een eenvoudig, herkenbaar design gehouden: eenvoudig, chic, relatief plat, niet te groot en niet te klein.  Maar de ontwikkelingen gingen snel. Het geheugen, de snelheid, de beeld en geluidskwaliteit en de belprestaties zijn veel beter geworden, de afgelopen 10 jaar. De oorspronkelijke iPhone was zilver van kleur en werd geleverd in een klein wit doosje. De zilveren kleur zal ook bij latere versies blijven bestaan, naast bijvoorbeeld gouden varianten en soms zwart.

 

Waterafstotend, sterk en ook in zwart

Er was alle reden om even terug te kijken. En er was veel veranderd en verbeterd. De iPhone7 was weer sterker dan de iPhone6, dus niet zo buigbaar. De iPhone 7 had een groter kleurenassortiment waaronder mat en glanzend zwart. De iPhone7 was waterafstotend. Het toestel was bijna net zo groot als de iPhone6, dus je kon hem in dezelfde jeans dragen.

 

Latere generaties: groter, zwaarder, ingewikkelder en duurder

Als we nu terugkijken 2,5 jaar later zien we na de 7 de iPhones 8 en X, Zij kwamen beiden in najaar van 2017 op de markt, dus kortgeleden. Deze toestellen wijken behoorlijk af van de 7. Geen home knop meer maar luid navigatie (wippen of vegen, niet drukken). De toestellen worden weer iets groter en zwaarder dan de 7. Ze krijgen een weer wat beter beeld- en geluidssysteem en -kwaliteit. Maar een nadeel zijn de andere afmetingen, complexere navigatie, hogere gewicht en de veel hogere prijs!

 

Leuk, sterk, betaalbaar

Dit maakt de iPhone 7 weer extra aantrekkelijk zowel nieuw als refurbished. Want voor een paar honderd euro minder heb je toch een prima, sterk, hanteerbaar, waterafstotend toestel. En alleen de 7 is ook in zwart te krijgen. Glimmend of dof.  Aan jou de keus. Een mooie kans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.