Onbeperkt internet het nieuwe normaal?

Dataverbruik op smartphones neemt ieder jaar toe. De bundel van vandaag is misschien niet klaar voor het verbruik van morgen. Daarom is een onbeperkt abonnement zo gek nog niet.

Dataverbruik neemt steeds meer toe

Het is je vast wel opgevallen als je op Instagram, YouTube of Facebook kijkt. Video’s die uit zichzelf beginnen met afspelen. Natuurlijk is dit heel leuk, maar het kost wel een vermogen aan data. Al helemaal als je op een mobiele databundel kijkt. Snellere internetverbindingen en telefoons hebben het mogelijk gemaakt om steeds meer en mooier beeld te laten zien. Dit gaat dan ook gelijk op met een toename in het dataverbruik van alledaagse diensten zoals sociale media en nieuwswebsites.  Met 5G om de hoek kunnen we verwachten dat deze trend nog wel even voortzet.

Besparen met onbeperkt internet

Door een onbeperkte databundel te nemen, ben jij dus hoe dan ook de trend voor. De grotere databundels van vandaag kunnen namelijk al snel relatief klein worden als het gemiddelde verbruik toeneemt. Met een onbeperkt abonnement daarentegen, kom je nooit in de knoop te zitten. Een bodemloze databundel is dus zo gek nog niet.

Bovendien heeft het ook nu al voordelen. Zo hoef jij nooit meer op je verbruik te letten, en zijn buitenbundelkosten verleden tijd. Onbezorgd internetten dus.

Onbeperkt internet kost ook geen fortuin meer. SIM only abonnementen met onbeperkt internet zijn inmiddels een stuk goedkoper dan voorgaande jaren. Zo zijn er al SIM only deals vanaf 20 euro. Kijk eens tussen de beste sim only deals van vandaag om de goedkoopste onbeperkte abonnementen van het moment te bekijken.

Niet ‘echt’ onbeperkt data

Echt volledig bodemloos internet bestaat eigenlijk niet. Veel providers hebben om misbruik te voorkomen een dag limiet op je internetverbruik gezet. Dit is gemiddeld 5 Gigabyte. In de praktijk is dit echter niet zo beperkend als dat het klinkt. 5 Gigabyte data is namelijk al genoeg om 10 uur te Netflixen, op gemiddelde kwaliteit.

Tot slot, anno 2020 is onbeperkt internet zo gek nog niet. Bovendien ben je er mee voorbereid op de toekomst, en zijn er genoeg goede SIM only deals op de markt. Ideaal voor iedereen die zorgeloos verbonden wilt blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.