Telefoon met abonnement

Een abonnement afsluiten met een telefoon is een goede optie als je op niet alleen zoekt naar een nieuwe telefoon, maar ook een nieuw abonnement wilt kopen of je bestaande abonnement wilt verlengen. Bijna altijd is deze combinatie voordeliger dan het kopen van een losse telefoon en een Sim-only abonnement. Dat komt omdat providers contracten kunnen afsluiten met smartphonefabrikanten, waardoor de telefoon in totaal goedkoper is dan een los toestel. Bovendien betaal je bij een smartphone abonnement een deel van de telefoon per maand, zodat je hem niet in één keer hoeft te betalen.

Vergelijk je telefoon abonnement

Kies een abonnement met 4G of 5G en bestel de nieuwste Samsung Galaxy of een iPhone met een opslaggeheugen van 256 GB. Kom je er niet goed uit? Vergelijk je telefoon abonnement door in te vullen welke telefoon je wenst en hoeveel data je wilt. De meest voordelige abonnementen verschijnen als eerste in de vergelijker.

Hoe vind ik het goedkoopste telefoon abonnement?

Ben je op zoek naar een goedkoop telefoontarief? Dat is vrij eenvoudig als je een paar dingen in gedachten houdt. Overweeg bewust wat je nodig hebt en trap niet gelijk in de verleiding van allerlei extra’s. Zo kom je uit op een goedkoop en voordelig contract.

Kies voor een goedkopere telefoon

Een abonnement bij een telefoon is voordeliger als je een goedkopere telefoon kiest. Er zijn bijvoorbeeld diverse merken die telefoons fabriceren waar je niet meteen de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Ga bijvoorbeeld voor een mobiel uit de Samsung A-serie. Deze modellenreeks is misschien niet state of the art, maar wel prima voor dagelijks gebruik. Andere telefoonmerken hebben ook series die voordeliger zijn, zoals de North serie, OnePlus, de OPPO A en de Xiaomi Redmi serie.

Wil je graag een goedkope iPhone van Apple? Kies dan de iPhone SE. Deze iPhone is geschikt voor alledaagse taken en is goedkoper dan de nieuwe iPhone-serie. Bovendien kan deze iPhone gecombineerd worden met andere providers.

Bespaar op je telefoon abonnement

Bespaar door een pakket te nemen met een kleine hoeveelheid data en eventueel weinig belminuten. Datagebruik is meestal duurder dan bellen omdat de meeste mensen internet vaker gebruiken voor communicatie. Houd wel aanbiedingen in de gaten, want soms ben je voordeliger uit als je kiest voor meer data en/of belminuten. Het is ook verleidelijk om in te gaan op allerlei extra’s zoals muziek- en streamingpakketten, maar als je deze dingen achterwege laat ben je veel goedkoper uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.