telefoonhoesje

Vier redenen om een telefoonhoesje te dragen

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Ze zijn onze samenleving haast niet uit te denken. Als je een smartphone hebt, weet je waarschijnlijk ook dat ze redelijk kwetsbaar zijn. Na een flinke val of stoot is het maar hopen dat er geen barst in je telefoon zit. Door middel van het dragen van een telefoonhoesje om je smartphone kun je dit risico wel een stuk kleiner maken. Lees hier vier redenen waarom het slim is om een hoesje om je telefoon te dragen.

Je telefoon is beschermd

De voornaamste reden om een hoesje om je smartphone te dragen, is zodat hij wordt beschermd bij vallen, stoten, etc. Zeker telefoons met een glazen achterkant hebben een grote kans om te breken bij een val. Een smartphonehoesje gaat dat dus tegen.

Het ziet er leuk uit

Telefoonhoesjes komen in allerlei soorten, kleuren, vormen en printjes. Je kan een hoesje kiezen die jij mooi vindt. Je kan ook verschillende hoesjes steeds afwisselen en ze bijvoorbeeld aanpassen aan je outfit. Wat ook leuk is, is om zelf een hoesje te ontwerpen. Dat kan online, maar je kan ook een transparant hoesje kopen en er een foto of iets dergelijks achter doen. Zo maak je jouw telefoon uniek en zoals je hem zelf mooi vindt.

Je krijgt geen krasjes op je telefoon

Naast dat je telefoon wordt beschermd tijdens vallen, krijg je met een hoesje ook geen krassen op je telefoon. Denk maar aan de sleutels die in dezelfde tas als je telefoon liggen en tegen je telefoon aan schuren, of een muntje in dezelfde broekzak als die waar je telefoon in zit. Zulke kleine beschadigingen ontstaan al snel en gemakkelijk zonder dat je het door hebt. Met een telefoonhoesje ga je hier veel minder last van hebben.

Telefoonhoesjes met andere functies

Natuurlijk is beschermen het voornaamste doel van een telefoonhoesje. Echter zie je deze vaak met andere ‘functies’. Zo heb je bijvoorbeeld telefoonhoesjes die je telefoon opladen, hoesjes die dienen als portemonnee, hoesjes met een spiegel of met lampjes erin. Ook zijn er telefoonhoesjes die het geluid uit je telefoon een stuk harder laten klinken. Het is zo gek niet te bedenken of het bestaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.