Vijf reden waarom de iPhone 7 los toestel voordeliger is

Als het gaat om het kopen van een iPhone 7, heb je twee keuzes: of je aanmelden voor een eeuwig contract, of kiezen voor een los toestel. De meeste mensen melden zich aan voor een lang contract met een van de telefoonproviders. Dat lijkt namelijk de voordeligste keuze. Je hoeft immers niet de hele nieuwprijs in een keer te betalen.

Hier volgen vijf redenen waarom je eigenlijk toch voor een los toestel, ofwel simlockvrije iPhone 7 zou moeten kiezen:

Geld besparen
Natuurlijk, het lijkt heel wat eurootjes te kosten om de iPhone 7 los te kopen. Maar niks is minder waar. Met een simlockvrije iPhone 7 kan je zelf bepalen welk abonnement je neemt. Dus dat kan ook samen met een lekker goedkoop abonnement van een voordeligere provider. Dus je bent niet verplicht dat dure abonnement met veel te veel minuten en data af te sluiten. Zo kan het flink wat euro´s in de maand schelen.

Als je 24 termijnen bij elkaar optelt zie je dat je uiteindelijk, door de toegevoegde rente, meer voor je smartphone hebt betaald. Tel daar de dure abonnementskosten (die je eigenlijk niet nodig hebt) bij op, en tel uit je verlies. Zet het geld voor een simlockvrije telefoon dus opzij op de ouderwetse manier en bespaar jezelf heel veel geld.

Vrijheid blijheid
Omdat je niet gebonden bent aan een 24-maanden contract bij je provider, kan je je sim only abonnement wisselen wanneer dat jou uitkomt. De meeste plannen worden aangeboden op basis van één lopende maand, of op een vaste basis van 12 maanden. Omdat je iPhone 7 een los toestel is en volledig ontgrendeld, kan je ook gemakkelijk van provider wisselen. Zo wissel je van provider, zoals je van energieleverancier wisselt, en kan je altijd op de beste deal rekenen.

Altijd de nieuwste iPhone
Nieuwe modellen worden meestal eens per jaar uitgebracht. Elke nieuwe Apple iPhone wordt bijvoorbeeld in september gelanceerd. Maar als je een contract van 24 maanden hebt, kun je alleen de nieuwste en beste telefoon krijgen als je de rest van het contract betaalt hebt. Een simlockvrije smartphone kan je eenvoudig verkopen of inruilen na een jaar, zodat jij weer een nieuwe kan kopen. Zo heb jij dus elk jaar de nieuwste iPhone.

Kies jouw mobiele provider
Niet alle mobiele providers verkopen de iPhone 7, en ook niet altijd tegen dezelfde prijs. Met een simlockvrije iPhone 7 heb je volledige keuzevrijheid. Ook erg handig als je naar het buitenland verhuist. Een ontgrendelde iPhone 7 kan je over de hele wereld gebruiken.

Jij bent in controle
Geen van de hierboven genoemde voordelen wegen op tegen de controle die je hebt met een Iphone 7 los toestel. Je zit niet vast aan langdurige contracten en je ziet niet vast aan opgedrongen abonnementen. Je kan je iPhone upgraden wanneer jij dat wilt, en je kunt van land veranderen als dat jou uitkomt. Zeg nee tegen hoge en onredelijke boetes die jouw vasthouden in langjarige contracten. Dat is de echte waarde van een simlockvrije iPhone 7.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.