Wat zijn de voordelen van Lyca mobile?

Lyca mobile is een internationale provider die vooral voordelig is wanneer je naar het buitenland belt. De nationale tarieven liggen daarom wel hoger. Maar wat zijn de tarieven en wanneer kun je het beste gebruik maken van deze simkaart?

Wat zijn de tarieven van Lyca mobile

Lyca mobile heeft vaste prijzen, zij hanteren de volgende prijzen. Bellen met een vast toestel kost €0,12 per min, bellen met een mobiel nummer kost je €0,26 per min, een sms’je versturen kost €0,21 per SMS, per MB internet dat je gebruikt kost dat je €0,19 tot slot rekenen zij ook een starttarief van €0,23.

Wat zijn de voordelen van Lyca mobile

Wat zijn de voordelen van Lyca mobile? Lees verder en kom erachter wat de voordelen zijn van het gebruiken van Lyca mobile.

  • Wanneer je regelmatig belt naar het buitenland zijn de tarieven erg voordelig
  • Wanneer je het tegoed opwaardeert krijg je gratis minuten om te bellen naar andere Lyca nummers
  • Bij Lyca kan je vaak gebruik maken van speciale aanbiedingen
  • De simkaart van Lyca is geheel gratis
  • De website is in meerdere talen beschikbaar, dus ook de services
  • Lyca maakt ook gebruik 4G voor prepaid
  • Er zijn verschillende bundels beschikbaar met een geldigheidsduur van 30 dagen

De conclusie

Lyca mobile is een internationale provider. Voor Lyca betaal je bijvoorbeeld geen data roaming kosten in het buitenland wanneer je naar een van de 18 geselecteerde landen belt. Bij Lyca mobile is nationaal bellen wel vele malen duurder dan bijvoorbeeld concurrenten zoals Simyo, KPN en Telfort. Wanneer je veel contact hebt met mensen in het buitenland kan Lyca een hele interessante provider zijn. Bij Lyca kan je vaak gebruik maken van vele aanbiedingen, promoties en acties. Ook is er een erg ruim aanbod in bundels. Let wel goed op, wat sommige bundels worden automatisch verlengt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.