Welke provider past het beste bij mij?

Welke provider past het beste bij mij? Voor de meest consumenten zal dit Tele2 zijn. Dit is de beste mobiele provider van 2017 en de provider biedt een goede klantenservice maar ook goedkope abonnementen.

Budget of premium provider

Er zijn een aantal grote providers in Nederland, vaak kan je providers onderscheiden in één van de volgende drie categorieën namelijk: premium, premium-budget en budget. Een premium provider is vaak duur, echter krijg je hier een goede klantenservice voor terug. De tien bekendste providers zijn te onderscheiden in de volgende categorieën.

Premium: KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2

Premium-budget: Telfort, Youfone, Simyo

Budget: Hollandsnieuwe, Ben, Simpel

Van de premium providers heeft KPN de beste klantenservice, bij KPN kan je 24 uur per dag & 7 dagen per week contact opnemen met de klantenservice.  Bij de budget providers heeft Simpel een klantenservice die het slechtste te bereiken is, je moet namelijk tussen 9 uur s ’ochtends en 5 uur in de avond bellen.

Groot verbruik of klein verbruik

Naast de klantenservice die een provider aanbiedt is het ook belangrijk dat de provider het type abonnement aanbiedt waar je naar opzoek bent. Momenteel bieden Tele2, T-Mobile en Youfone onbeperkte databundels aan. KPN en Vodafone bieden geen onbeperkte databundels aan maar wel zeer grote databundels van 10 GB of meer.

Alle providers bieden bundels die geschikt zijn voor een gemiddeld verbruik, hier zit weinig verschil in. Alleen Ben én Simpel bieden ook bundels aan voor zeer klein verbruik. Ben is de enige mobiele provider waarbij je geen databundel verplicht bent aan te schaffen. Uit onderzoek blijkt dat Tele2 de beste mobiele provider van 2017 is, de provider biedt een goede combinatie van kwaliteit klantenservice en goedkope abonnement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.