samsung galaxy reparaties

De meest voorkomende Samsung Galaxy reparaties

Iedereen kent het wel; Je laat je Samsung Galaxy vallen op een harde vloer of in de wc. Na een mini hartaanval pak je je smartphone snel weer op en bidt dat hij nog heel is. Wanneer dit niet het geval is, zal je hem toch echt moeten laten repareren. Gelukkig ben je niet de enige die wel een Samsung Galaxy reparatie moet ondergaan! Dit zijn de meest voorkomende reparaties.

Kapot scherm

De eerste veelvoorkomende Samsung Galaxy reparatie is het repareren van het scherm. Een barst in het scherm komt meestal doordat de telefoon is gevallen. Bij het vervangen van het scherm kan het gebeuren dat de achterkant van de smartphone ook breekt, dus dit moet heel voorzichtig gedaan worden.

Waterschade

Een tweede veelvoorkomende Samsung Galaxy reparatie is een reparatie als gevolg van waterschade. Als je telefoon in het water is gevallen, moet je je telefoon meteen uitzetten en daarna ook niet meer aanzetten of opladen. Dit maakt de telefoon namelijk alleen maar meer kapot. Hierna kun je je telefoon wegbrengen ter reparatie.

Kapotte dock connector

Tot slot doen mensen vaak een Samsung Galaxy reparatie als de dock connector kapot is. Je laaddock heeft vaak veel vuil en vocht te verduren. Soms is het genoeg om hem alleen professioneel te laten reinigen, maar als de contactpunten al te veel zijn beschadigd, dan moet het laaddock worden vervangen. Wanneer het laaddock vervangen moet worden, moet het glazen scherm ook losgemaakt worden, waardoor de kans op breken heel groot is. Hou er dus wel rekening mee dat het scherm vaak ook vervangen moet worden bij deze reparatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.