Basic ABS Signaal Rood

Een wit object maken? Dat kan prima met Basic ABS Signaal Rood. Dit is een filament dat je kan gebruiken in jouw 3D printer. Het is zo gemaakt dat het voor het grootste gedeelte bestaat uit een thermoplastische polymeer. Het is dus een soort plastic, maar wel een speciaal soort plastic, dat reageert met warmte. Je gebruikt deze soort ABS dan ook bij een temperatuur tussen de 90 en 110 graden Celsius. Op die manier gaat het polymeer als het ware vervormen en kun je er een voorwerp mee printen. Door de kleur wordt dit een voorwerp dat je voor allerlei dingen kan gebruiken. Van een vaas tot een stoel, alles is in principe mogelijk. En omdat het een PLA filament is dat lichte voorwerpen maakt is, is het gebruiken van het object dat je geprint hebt ook geen probleem.

De stevigheid van het product

Als je een voorwerp gaat printen met ABS, dan zal je merken dat het voorwerp nogal stevig en sterk is. Dit komt omdat een thermoplastische polymeer zoals ABS er om bekend staat zeer stevig te zijn. Het product is op zo’n manier gemodificeerd dat het geen probleem is voor het object om een persoon te dragen of om een kastje aan de muur te zetten. Meubels en gereedschap kun je dus ook prima maken met Basic ABS Signaal Rood. Daarnaast kun je ook andere dingen maken met dit ABS, zoals dingen die je niet per se nodig hebt. Je kun bijvoorbeeld denken aan speelgoed of een kunstvoorwerp voor in huis.

Het printproces

Het printproces van Basic Signaal Rood is zeer stabiel. Dit komt omdat het product ABS goed werkt met alle soorten printers. Of je een FDM of FFF technologie 3D printer hebt, als je de juiste diameter koopt, is het geen probleem om de 3D printer een kwalitatief goed voorwerp te laten afleveren, wat je vervolgens vaak en goed kan gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.